Konu
Satış
Satılık Uplay Hesabı [Tom Clancy Rainbow Six Siege, Splinter Cell Blacklist vs.]
20-02-2016, 17:00:28
Laru
Merhabalar. Yeterince oynadığım ve artık vakit ayıramadığım için uplay hesabımı satmaya karar verdim. Hesaptaki oyunlar şöyledir ;
1- Tom Clancy's Rainbow Six® Siege :
* Hesapta yeni gelen 2 operatör hariç tüm operatörler açıktır.
* Bütün silah geliştirmeleri açıktır.
* Silahların tamamında çok az kişide mevcut olan gold skinler mevcuttur.
* Gold skinler hariç birçok skin vardır.
* Hesap Platinium III ligindedir. (En yüksek olan diamond un bir altı olan lig.)
* Ranked KD oranı ve Ranked Win/Lose oranı çok yüksektir. (Hacker veya oyunu bilmeyen yeni oyuncuların gelme riski daha azalıyor.) Ranked Win/Lose Oranı : 3.4 Ranked KD Oranı : 1.8
* Hesap leveli 65'tir
* Hesapta 18.975 Renown(Para) vardır. İstediğiniz değişik skin leri alabilir yada yeni gelen operatörleri kısa sürede açabilirsiniz.
2- Tom Clancy's Splinter Cell Blacklist
3- Assassin's Creed 4: Black Flag (Steam üzerinden almıştım uplay'e eklemiş. Steam hesabı olmadan çalışır mı bilmiyorum)
4- Watch_Dogs (Steam üzerinden almıştım uplay'e eklemiş. Steam hesabı olmadan çalışır mı bilmiyorum)
Sormak istediğiniz bütün sorular için forum üzerinden özel mesajla yada telefon ile ulaşabilirsiniz.
Telefon numaram : 0530 979 04 72 (Haftaiçi mesai saatleri ve lüzumsuz vakitlerde lütfen aramayınız.)
Fiyat : 80 Türk Lirası.
Ödeme yöntemleri : İş bankası , Ziraat bankası , Denizbank , Yapıkredi havale
[hr]
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.