sonucunda bir şey olmaz merak etmeyin, mutlaka bir soruşturma safhası olacaktır ama
1-hırsız adamı arayıpta kimliğinizi buldum demez
2-kimliği karakola teslim etmişsiniz, hangi karakol ise ifadeye çağırırlarsa o karakoldaki kamera kayıtlarını söyleyin, her karakolda kamera vardır
3-siciliniz temiz ise temiz insanların hırsızlık yapma olasılığı diğerlerine göre çok çok azdır, bu nedenle olasılık dışı kalacaksınız
4-hırsızlık yapılan yerde illa da parmak izleri vardır, sizin parmak izlerinizle uyuşmayacağı için siz olmadığınız anlaşılacaktır
hukukçu değilim ama bu işlerden anlarım
ilginiz için teşekkürler,sicilim ELHAMDULİLLAH temiz zaten önce ALLAH'a sonra sicilime güveniyorum

hırsızlık yapılan yer artık nerden çalınhmış bilmiyorum.Ama yine bulsam kimlik yolda bırakmam gider keserim kimliği kimse almasın diye ama sahibine ulaştırmam.En azından art niyetli insanların eline geçmesin.Biz ALLAH için aldık o kimliği yerden farklı bir beklentimiz yoktu.
Ancak son olarak kardeşimin eskiden yapmış olduğu bir suç var cahillik döneminde,buna bakaraktan beni değerlendirirlermi ki bu söz konusu olmaması lazım ama ben şu an kafamda herşeyi sorguluyorum

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:30:33 -->-> Daha önceki mesaj 10:29:30 --
Biz film ve dizilerde kimlik cüzdan bulana adam para veriyordu nasıl iş burda davamı acıyolar

Film farklı gerçekler farklıymış onu anladım , çok fazla film izlememek gerekiyo