Selamun Aleykum

Arkadaşlar Perşembe gecesi akşam saat 22:40 sıralarında evimden hava almak için dışarı çıktım,evimizin aşağı tarafında maç oynanan bi saha varo tarafa doğru indim telefonda konuşuyordum yerde bir kimlik gördüm ve kimliği alıp cebime koydum kötü ve art niyetli insanlar kullanıp adamın başına sıkıntı çıkarmasın diye.Sonra eve geldim ve sosyal medyadan ve google'den araştırdım adam bir şirketin genel müdürü yani konumu iyi her ne kadar beni ilgilendirmesede durumu izah etmek için söyledim.Neyse cuma günü oldu şirket numarasını aradım bir bayan çıktı kimliği bulduğumu söyledim bana nerde buldunuz dedi söyledim telefon numaramı istedi verdim ismimi vs aldı sonra öğrendimki hırsızlık vakası yaşanmış kadın öyle söyledi,adresimi istedi vermedim bunun üzerine bana şu kelimeyi kullandı yanlış anlamayın ama şu an şüphelenmeye başladım vs dedi bende sinirlendim vatandaşlık görevimizi yerine getirdik siz şüphelendiğinizi söylüyorsunuz diye,sonra arkadaşım sinirlendi ve oda aradı ne demek hiçmi iyi insan kalmadı kimliği bulup getiremezmiyiz vs diye kadın yanlış anlaşıldı vs dedi neyse arkadaşında numarasını istedi.Neyse bende en yakın karakola verdim ancak karakoldan alırken hiç tutanak vs tutmadılar kimliği elimden aldılar o kadar.Neyse dün akşam beni birisi aradı ve Etiler polis merkezinden aradığını kimlik bulup bulmadığımı teyit etmek istediler evet buldum dedim birde arkadaşınız aramış dediler evet dedim,tamam dedi kapattı.Arkadaşlar bu durumdan dolayı adamlar tarafımdan şikayetci olabilirmi? Hakkımda iftira ataraktan hırsız yerine koyabilirmi? Hukukcu bir arkadaşla görüştük azcık akılları varsa yapamazlar dedi,eğer seni ifadeye çağırırlarsa savcıya sorarsın ben buraya ifade vermek içinmi çağrıldım yoksa hakkımda şikayetmi var? Eğer şikayet varsa sende iftira davası açarsın dedi.

Hukukcu arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olabilirse sevinirim.