Merhaba,
Proje iptali nedeniyle fransa lokasyon sunucumu devrediyorum. Soyoustart.com dan almış olduğum sunucunun modeli ve özelliğine şu linkten bakabilirsiniz.
E3-SSD-3
Fransa lokasyon sunucları biliyorsunuz sunucu ücretinin haricinde 1 kereye mahsus 49 euro kurulum ücreti ödüyorsunuz. IP başına 2 euro ödeyerek 16 IP'ye kadar alım yapabiliyorsunuz oda aynı tek seferlik ödemeye mahsus. 16 IP'den sonra alacağınız her ipye aylık ödüyorsunuz.
Euro şu anda 3,28 TL ve benim aldığım zamanda öyleydi. Ben 50 euro olan kurulum ücretini + 32 euro ip ücretini sunucuyu aldığımda ödedim. Bu sunucuyu şu anda alacak olsanız 40 euro sunucu ücreti + 49 euro kurulum ücreti (tek sefere mahsus) + 32 euro 16 IP ücreti (tek sefere mahsus) ödemeniz gerekiyor. Bu ilk ay böyle sonraki aylarda sadece 40 euro sunucu ücretini ödüyorsunuz.
Şu anda alacak olsanız sunucu ücretinin haricinde kurulum ücreti ve ipler için 270 lira ödemeniz gerekecek onun kaçarı yok. Ben bu sunucuyu 100 liraya devredeceğim yani 170 lira karlı olarak bu sunucuya sahip oalcaksınız. Size paneli komple devredeceğim.
Ay sonuna kadar sunucu açık olacak, ay sonuna kadar devralan olmazsa sunucu kapanacak. Lütfen kimse ay sonuna birkaç gün kala iletişime geçip ya bu sunucu zaten kapanacak sen bana ver demesin çünkü ben bu parayı öyle böyle ödedim ve bu sunucuyu yeni alacak olan herkes bunu mecbur ödeyecek.
Saygılar..