Arkadaşlar istediğimi size anlatayım. Gayet basit bir mantık bana göre. Ama işin detayını bilmediğim için kolay diye yorum yapmam yanlış olur.
Şimdi istediğim mantık kısaca şu,

1 Adet Yönetim Paneli
Buradan bir tane kullanıcı açacağım. Bu hesaba giriş yapıp ana kategoriler ve alt kategoriler açabileceğim. Sonra da bu kategori ağacından uygun kategoriye içerik gireceğim. Bu içerik

----------------------------------
BAŞLIK
REKLAM
RESİM
İÇERİK
İÇERİK 2
REKLAM
İÇERİK 3

Şeklinde olacak. Burası standart bir şekilde metin editörlü mantıkta olacak.
Buraya istediğim kadar içerik gireceğim. Çeşitlendireceğim. Dizaynı oldukça basit olacak. Bunu çalışacağım arkadaşa göstereceğim. İstediğim 3-4 küçük nokta var. Biraz önceki kullan

------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gelelim APK Kısmına. Biraz önceki panel benim belirlediğim XXXXX.com domaininde bir alt klasör olarak erişilebilecek şekilde.
Örnek URL : www.xxxxxxxxx.com/user/deneme
Yaptığımız APK'lardaki en büyük mantık ve tek özellik bir çeşit iframe içerisinde bize www.xxxxxxxxx.com/user/deneme burayı göstermesi. Ama istediğim en büyük özellik iframe içinde değil de bunu uygulama olarak yapıp Mysql'e bağlayıp direkt kendi içinde veri olarak göstermemiz. Çünkü bildiğim kadarı ile özellikle iOS frame içinde gösterilmiş uygulamalara çok değerli bakmıyor. Ve onaylamayabiliyor.

Kısaca özetleyecek olursak. Bir web sitesine girdiğimiz içeriği APK ile göstermek istiyoruz. Ama iframe şeklinde değil. Bu APK'nında kaynak kodunu istiyorum. Çünkü birden fazla uygulama yapıp kullanmak istiyorum.
Program da ekstra bir özellik beklentim yok. Yeni içerik yüklendiğinde bildirim yapması yeterli.

Örnek iOS uygulaması : https://itunes.apple.com/tr/app/dua-...3574?l=tr&mt=8