vodafone'a internet başvurusu yaptım 1,5 ay önce dsmarttan geçiş için.
1 ay bekletip başvurunuz yeni bağlantı başvurusuymuş taşıma başvurusu yapmanız lazım gibi saçma bi sebeple başvurumu iptal ettiler (halbuki başvururken taşıma olacağını hatta dsmartın xdsl numarasını dahi aldılar.)
ardından tekrar başvurduk sözleşme için 1 hafta bekledik en sonda geldik imzaladık yolladık ardından 2 hafta bekletildik.
sözleşme vodafone'a ulaşmadı. kurye şirketini arıyoruz adamlar yüzümüze kapatıyor vodafona'a şikayet bıraka bıraka bir hal oldum gencecik kızları koymuşlar müşteri hizmetleri diye kızıp bağıramıyorsunda onlarda hiç suç yok. fırça yemek için call center çalışanı olmuşlar.
velhasıl kelam en sonunda kuryenin nüfus fotokopimi imzamı teslim ettiğim kuryenin evrakları kaybettiğine kanaat getirdik ve başvurumuzu iptal ettik.
en sonunda dedik bu iş kuryeyle muryeyle olmayacak. gittik vodafone cep merkezine başvurduk bu pazartesi orda imzamızı vs attık.
işlem tahmin ettiğim gibi daha hızlı sürdü pazartesi başvurduk evraklar perşembe günü onaylandı ve cep telefonumuza sms geldi. şimdi bakalım 4 gün içinde taşıma işlemlerinin bitmesi gerekli neler olacak çok merak ediyorum.
dsmarttan çok memnunum lakin vodafone'un paketleri çok aşırı cazip geldi ve başvurmak zorunda kaldım ama şimdiden kara kara düşünüyorum bu kadar rezil rüsva bir internet hizmeti veren ben başka bir firma görmedüm gerçekten destek konusunda rezilliğin kitabını yazdılar. internet bağlatılırsa ve bir sorun yaşarsam bunlardan destek beklemek yerine allaha kolları açıp dua etmek daha mantıklı gibi.
yani diyeceğim o ki zorunda değilseniz geçmeyin ben zorunda gibi birşeydim başvurdum ve kök saldım beklemekten. berbat bir firma.