Dostum şuan da İstanbul'da sosyal bilimler'de isim yapmış özel bir üniversite'de %75 burslu okuyorum. 2 yıl okudum. Dikey geçiş ile aynı üniversite'nin lisans bölümüne geçiş yaptım. Şuan da 3.sınıfım. İngilizce İşletme okuyorum.
Ben verdiğim karardan pişman değilim. Şöyle ki; İstanbul dışına gitseydim, şuan da bu okula verdiğim parayla aynı hesaba gelecekti. Üstelik ben İstanbul'dan, ailem'den uzaklaşmamış oldum. Açıkçası öğrenci sefaleti çekemedim pek

Ha İstanbul dışında okumak isterdim, ama verdiğim karardan pişman da değilim.
Çünkü hiç bir kursta alamayacağım çok iyi bir ingilizce eğitim aldım. Ve sadece bu ingilizce ile para kazanabilirim.
Sana tavsiyem velev ki özel'de okuyacaksan, ne yaparsan yap ingilizce olan bir bölüm'de oku. Ben başta çok çekindim yapamam edemem diye. Ama çok iyi bir hazırlık eğitimi aldım ve şuan da rahatım.
Ekonomik koşullarını değerlendir. Başka bir şehir'de okumanın, vakıfta okumanın getirilerini, götürülerini hesapla. Sonra kararını ver.
Ayrıca özel'de parasıyla mı okuyacaksın, git devlete diyenlere de kulak asma. Şimdi bir çok özel üni devlet üniversitelerinden çok daha fazla olanağa sahip unutma.
Bu arada