foxmuld3r adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, Proticaret ürün detayda resim yollarını değiştirmiş. Hedef dizin boş. Hangi dizin olduğunu hatırlamıyorum. Bir dizinden bir dizine iconları kopyalamanız lazım. Mail ile sitenizin linkini gönderin bana, tam tarifi yaparım. Çok basit.

İkinci sorununuz için 2 olasılık var. 1) uploads'da yazma izni yoktur. Muhtemelen bunu kontrol etmişsinizdir

2.olasılık httpdocs>web.config dosyasında aşağıdaki satır;

<add key="UploadImageSize" value="1000" />

Bunu siz 5000 gibi yapın.
Üstad aynı sorun bende de var.
Gerçi bu sorun proticaretin kronik sorunu.
Resim boyutu büyük olduğu için çekmiyor resimleri.
O yüzden resimlerini çekmediği xml e ait tüm resimleri önce bilgisayarıma indiriyorum 5 dk da. Sonra sunucuya atıyorum. ancak böyle bir yol bulabildim. Lakin proticaretin bunu çözmesi lazım.
iyi diyoruz güzel diyoruz ama bir e-ticaret sitesinde olmaması gereken hatalarla uğraşıyoruz her yeni çıkan versiyonda.

Bu yazılıma ait bir başka sorunda haddinden fazla cpu ve ram kullanması.
bunu da çözemediler hala.
Bu şekilde bu yazılımı sorunsuz kullanman için iyi bir sunucu kiralaman lazım. Özellikle de benim gibi xml ler kullanan bayiler.
Buradan söylüyorum arkadaşlara sakın 444host gibi proticaret hostingleri adı ile satılan hosting paketlerine aldanmayın.
Zira yarın bir gün ziyaretçileriniz arttığında görürüm ben o sitenizi sizin.
Ondan sonra da sana sunucu verelim veya üst paket derler.
Yani ben bu sorunun da bilinçli olarak giderilmediğini düşünüyorum.
Zira diğer konularda işini bu kadar iyi yapan bir yazılım firmasının bu olmaması gereken sorunları yıllarca gidermemesi bana bunu düşündürüyor.