tenekeci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bunu ben de düşünüyorum. Gerçekten öyle videolar görüyorum ki, milyonlar izlenen kamerayı alıp, başlayasım geliyor. Geçen de benim yeğen videolar izliyordu bi baktım, birisi almış bildiğin bim oyuncağını, eliyle hareket ettirerek seslendiriyor. Yeğen 4 yaşında pür dikkat izliyor. Videonun izlenme sayısı 3 milyonu aşkın.... Demem o ki, biz oradan buradan kırpıp uğraşacağımıza üstüne üstlük telif hakkı riskiyle karşılaşacağımıza, girelim böyle şeylere. Not: Bu işi yapmak için "akıl seviyesini" düşük tutmak gerekiyor. Çünkü insanlar çok anormal şeylere prim veriyor.Bkz örnek bu kız resmen seviyenin en dip noktasından vuruyor ?

https://www.youtube.com/watch?v=5y3YzoNLBzc
Çocukların izlediği videolar hem uzun oluyor hem de çok seyrediliyor. Adsense ile uğraşmaktansa böyle işlere yönelenler yok seo, yok backlink, yok içerik vs gibi dertlerle uğraşmıyor. Günde 1-2 saatini ayıran ve iyi içerik üreten ayda 10 bin liradan fazla kazanıyor. İzleyen de çocuk olunca reklama tıklama ve reklamı izleme oranı daha da yüksek oluyor.

Nedir kanalı çok uç bir örnek. İyi bir kurgu, atarlı cümleler ve iyi bir anlatım olmadığı sürece izlenme oranı düşük kalır. Özenen ve taklid edenler olsa da yine de bu kanala yanaşabilen yok. Burada ki kız rol yapmıyor kendini oynuyor. Dolayısı ile samimi geliyor.