Netwebo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Memnun kalmadığınız kişileri buradan ifşa etmeniz doğru bir tavır değil.şikayetçi olacaksanız ilgili yerden konu açmalıydınız.Biz bu bölümde ticaret yapmaya çalışıyoruz.Sizde ticaretinizi yapın ve beğenmediğiniz teklifleri özel mesaj olarak iletinki firmalarda mağdur olmasın.O firma benim rakibimde olsa hak ettiği tavır bu değildir.Saygılar.
Keşke ifşa ettiğin , şikayet ettiğin dediğin kişi ile konuşmalarımızı görsen. Ben youtube işlerim için sunucunun yeterli gelmediğini nazikçe belirttim.

Hadi herşeyi bi kenara bırakıyorum burası satış konusu değil, bir arz-talep söz konusu burada. Satış konusunda baltalama yapılmıyor burada. Kaldı ki sunucu için bi takım düzeltmeler yapıcak arkadaş zaten. İnanın size cevap vermek dahi düşmüyor. Yuztb nickli arkadaş zaten konu altına cevabı yazarak sıkıntıyı bizzat buradan yazabilirsin demesiyle yapması gerekenin fazlasını yapmıştır.
Gereksiz yere polemiğe girmeyelim inanın çok mühim işlerim var benim.

Ben çok fazla bilgi sahibi olmadığım için sunucu şuan için ihtiyacımı karşılamıyor olabilir memnun kalmamış olabilirim ama en kötü durumda upgrade yaparak memnun kalacagımız noktaya getirebiliriz. Tekrar üzerine basarak yazıyorum kimseyi karalamak şikayet etmek gibi bi niyetle yazmadım. Hiç bir firma mağdur olmuyor, alıcılarda mağdur olmasın.