Allah bu saldırada ölen vatandaşlarımıza rahmet eylesin.
20 gün öncesine kadar bende askerdeydim, vatani görevimi yapıyordum hemde Ankarada Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alay`ında...
Saldırının gerçekleştiği yeri detaylı olarak iyi biliyorum. Çok merkezi bir nokta Tüm kuvvet komutanlıklarının ana binaları orada, ayrıca TBMM ve Genelkurmay Başkanlığınada çok yakın.
Benim anlamadığım , böylesine üst düzey yerde bile adamlar rahatlıkla bomba patlatabiliyorlarken nerede güvenli olacağız ? Resmen bizi kalbimizden vurdu adamlar.
Mit denen kurum böylesine büyük bir saldırıyı dahi haber alamayıp önlem alamıyorsa ne halta yarıyor ?
Adamlar biraz daha ilerde kızılaya doğru o bombayı patlatsaydı, bugün abartmıyorum 500 sivil insanımız rahatlıkla hayatını kaybederdi.
Bugün şunu gördümki kesinlikle artık bir süre işiniz olmadığı sürece evinizden dışarı çıkmayın ve kalabalık yerlerde bulunmayın.
Şimdi çıkar biri der onlarında istediği bu vs. korku imparatorluğu gibi saçmalıkları zırvalar. Ben canımı köşe başında bulmadım, herkesin bakması gereken kişiler ve sorumlulukları mevcut.
Bir süre dikkatli olmakta yarar var.