bildiğim kadarı ile spreyin zararı şu; konkaları kendisine bağımlı bırakıyor.sıkmazsan konka şişiyor ve inmiyor..
2 ay önce hem konkaları radyo frekansı ile yaktırdım hemde burnumun ucundaki eğriliği düzelttirdim.ameliyat öncesi durumum tam olarak şuydu..sprey olmadan burnumdan artık nefes alamıyordum,sabah kalktığımda ağzım donmuş şekil de ve berbat oluyordu.sürekli farenjit oluyordum.grip eksik olmuyordu.uyurken ağzm açık yatıyordum.ağzı açık yatmanın iç organlara epey zararı olduğunu duydum.
3-4 doktora gittim.özellikle hepsi ameliyat diyince 2 farklı devlet hastanesine gittim.bu ameliyat için para ameliyatı derler.devlet hastanesi doktorları kesin olmalısın derse işin ciddiyeti net anlaşılır.diğer özel doktorlar para uğruna malesef insan doğruyorlar.işini namusuyla şerefiyle yapanları tenzih ediyorum..
hasılı ameliyat sonrası ,burnumun tek tarafı gene kapanıp açılıyor,fakat eskisi gibi rahatsız etmiyor.her halim ile rahat nefes alabiliyorum.yani ameliyat sonrası çok dikkatli olmalınız.grip olmamak için elinizden geleni yapmanız lazım.ameliyat sonrası tamponlar çıkana kadar istirahat etmenizi tavsiye ederim.