erkan ismiyle yorumlar yapıldı. sitenin biri catch hatası veriyor. 10 dk uğraştım çözemedim.
Hocam 1. si bu şekilde bir daha mesaj atarsanız sizi gruptan çıkarmak durumunda kalacağım. Belirli olan bir format var. Gezinti yaptığınzı saat aralığını ve ip adresini sansürlü şekilde eklemelisiniz. Ayrıca "sitenin biri" catch hatası veriyor lafından kimse bir şey anlamaz. Şu site hata verdi gezinti yapamadım diye belirtmek durumundasınız.
Ayrıca, yorumlarınızda özenli olun lütfen, gruptaki herkes uzun uzun yorumlar yapıyor her gün. Allah aşkına;
"paylaşımınız için teşekkürler. bu konuyu baya araştırdım. sonunda doğru yeri buldum. Güzel paylaşım olmuş. ellerinize kollarınıza sağlık." bu geçen günki yorum.
sizce ne kadar özenli? paylaşımınız için teşekkürler-güzel paylaşım olmuş-ellerinize kollarınıza sağlık yani hocam daha iyisini yapamaz mısınız cidden?
Buda bugünki yorum;
"çok hızlısınız valla. çoğu yerde bulamadım şeyi burda buluyorum ellerinize kollarına sağlık. cem yılmazın tüm filmlerini izledim."
hocam film sitesi değil benim sitem, yazı hakkında fikirlerimi incelememi yazmışım sizce ne kadar mantıklı bir yorum bu?
---
Ayrıca bunları örnek vermek için söylüyorum, benim sitemde bu şekilde yorum yazıyorsanız büyük ihtimal diğer sitelerde de bu şekilde yazıyorsunuzdur, diğer arkadaşlarımızın ne kadar özenli yorum yaptıklarınıda görüyorum, biliyorum. Lütfen sizde aynı özeni gösterin.