EcLeL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hali hazırda İnternetbilisim'de resellerim var sınırsız özellikli. Allah razı olsun kendilerinden 2 yıl olacak neredeyse sadece 1 kez adam akıllı bir kesinti meydana geldi onda da hemen ticket'a cevap verildi. Onlar gibi işini düzgün yapacak bir firma arıyorum.

Network ağı oluşturdum ve tamamen botlarla çalışmaktayım. 2. bir ağ için yeni resellere ihtiyacım var.
Yurtdışı lokasyon olursa çok çok iyi olur.
Kesintiler ile uğraşmak istemiyorum.
Maksimum 10 site eklerim sonrasında zaten IP ihtiyacım olacaktır.

Özellikle belirteyim: Wordpress ve resim odaklı siteler olacağı için ayrıca sadece bot ve eklentiler çalışacağı için 1-2 ay sonra yok cpu aşım yok değerleriniz çok yüksek diyerek yüz göz olacak bir firma aramıyorum.

Ana dağıtım sitemde cpu kullanımı 20'ye kadar çıkmasına rağmen sitede ne kapanma meydana geliyor ne de kasma. Aylık bw kullanımı şuan bir sitemde 100 gb'ı aşmış durumda.

Tekrar belirtiyorum lütfen basma kalıp sunumlar ile konuya yazmayınız. Siteler tamamen eklenti odaklı çalışmakta ve resimler sunucuya çekiliyor. Resimlerin boyutu yüksek. Üstüne özgünleştirme amaçlı sunucu üzerinde işleme tabi tutulmakta.

Teklifleri konu üzerinden yaparsanız daha makbule geçer mesaj kutusu doluluk oranı yüksek.

Bunun ile ilgili idealhosting.net.tr diyorum başka bişey demiyorum.