Az önce twitterda gördüm. Ankarada patlama olmuş. Genelkurmay lojmanlarında patlama olmuş. Yazık ya inşallah kimseye birşey olmamıştır.
cnn türk canlı yayına başladı.
Yahu daha genelkurmay kendini koruyamıyor. Bide ülkeyi savaşa sokacaklar. Ülkenin başkentinde 3 ayda bir patlama oluyor. Her patlamada 100 küsür kişi ölüyor savaşa gerek yok yani zaten savaşta gibiler.
edit : Ankarada yaşayan insanlar patlamanın olduğu bölgenin generallerin falan oturduğu lojmanların bulunduğu bölge deniliyor.
edit : 5 kişinin öldüğü söyleniyor. Bomba yüklü araçmış.
edit : Normal ülkelerde böyle patlamalar olduğunda sorumlu idari amirlerin biletlerini keserler. Ama güzel ülkemizde böyle olaylarda 2-3 pişkin çıkıp sırıtarak açıklama yapıyor. Allah ölenlere rahmet eylesin. Böyle masum insanların ölümlerine sebep olan malum arkadaşları da allah islah etsin.
edit : Yayın yasağı gelmiş. Faillerin veya ihmallerin olduğu belli oluyor.
Türkiyede ki her iki kişiden biri ölen insanların vebalini alıyor maalesef.