Merhaba Sanırım Kendimizi Savunmamız Gerekecek Ancak Pek Savunulması Gereken Bir Durum Olduğunu Da Sanmıyorum.İlk Şikayetimiz Bu Oldu.Bu Tür Konuların Müşteri - Şirket Arasında Çözülmesinin Daha Doğru Olduğunu Düşünüyorum.
Kimsenin Kalbinin De Kırılmasını İstemem.
Müşterimiz Acele Sunucu İhtiyacı Olduğunu İletti Hazırlattık Ve Bağlattık Cihazı.
Birkaç Defa İstediği Bir Kurulum Varsa Yapabileceğimizi Söyledik Ancak Sadece KVM Vermemizi Kurulumu Kendi Yapacağını Söyledi.
Sunucuda Bulunan Sata Diskte Data Vardı Bizde Hızlıca Silinmesi İçin Esxi Kurduk O Diske Sonuçta Müşteri Kurulum Yapacaktı Ve Ne Kuracağını Da Bilmiyorduk.
Biz Esxi İçin Herhangi Bir Root Şifresi İletmedik Çünkü Böyle Bir Talep Olmadı.
Destekten İstenilen Şifre İçin KVM Şifresi İletilmesi Çok Doğal Çünkü Esxi Diye Belirtilmemiş Hatta Hiçbir Detay Verilmemiş.
Bize İletilen Ekte KVM Ip İle Esxiye Giriş Yapmaya Çalıştığınız Görünüyor Ama İddaa Ettiğiniz Gibi Öyle Birşey Oluyor Malesef
İnanın İade İstediğiniz Sebebi Bir Mantığa Bağlıyamıyorum.
Konuyla İlgilenen Bir Moderatör Arkadaş Varsa Tüm Görüşme Metinlerini Ve Destek Taleplerini İletebilirim Herkese İfşa Edilmesinin Doğru Olmadığını Düşünüyorum.Müşteri İzin Verirse Bunları Da İletebiliriz Tabi.
Cevaba Göre Daha Da Detaylandırabiliriz Ancak Halen Tatlıya Bağlanabileceğini Düşünüyorum Konunun Sonuçta Buraya Yazdığınız Post Süresinde Yeni Bir Esxi Kurabilirdiniz.
İyi Çalışmalar Dilerim.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:53:40 -->-> Daha önceki mesaj 15:52:15 --
İp Ve Şifreyi İfşa Ettiğiniz İçin KVM Erişimi Durdurulmuştur Bilginize.
Ayrıca Sektördeki Arkadaşlar Müşterinin İlettiği Linkteki Resmi Görüntülerse Sanırım Anlaşmazlıkların Sebebini Anlayacaktır.