sawas_07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sayın SeliM, Ego falan yok.size öğle gelmiş.bu sizin kuruntunuz.150bin liralık bir alışveriş yapacak insan soruyu burdan sormaz gelin faturaları hesapları görün diyerek bas bas yazıyorum.mevzuyu masada görün eldeki evraklarla karşılaştırın.alın hesap makinasını tek tek karşılaştırıp hesaplayın yazıyla ne anlatacağım ben insanlara forum sayfasından? yazıncada bu sefer kötü biz oluyoruz.

sahibinden sitesinden ev alacak olsanız gidip görmeyemecekmisiniz? telefonla aramayacakmısınız?dükkan deviralacak olsanız hesap yapmayacakmısınız.mal sahibi ile konuşmadan tamam ben alıyorum ver bana hesap numaranı alsana para , kargoylada anahtarları mı gönder diyeceksiniz.

gelin yüz yüze anlatayım demekten başka sayfalardır ne demişim ben? yada neden bir şey yazmışım? çünkü adam sırf merakından soruyor.

pmlerdeki soruları görseniz nedemek istediğimi anlardınız.

20 telefon verdik daha bir kişi aradı sadece.bunlar konuya şukadar param var diye yazıpda aramayanlar. laf olsun beri gelsin. milyon doları olan gelsin demiyoruz.orta nokta mutlaka bulunur lakin çoluk çocuk yeri olmuş burası.

insanlara açıklama yapmak da yaranamıyor. gizemli olmak belkide en iyisi.

not: size zaten pm yollamayacaktım. ki yollamadımda. isabetli kararınız adına kutlarım.

konuyada başka bir anlam kargaşası yol açmamak için 1 satır dahi yazı yazmıyorum bu saatten sonra.yazdığım mesajlarıda siliyorum.
konu hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler size ulaşsınlar. şöyle ukalaydı şöyle çetrefilli işti boşverin diyerek....
saygılarımla.
Bu forumdaki yaş aralığından ve üyelerin satın alma gücünden haberdarsınızdır sanırım. 150 bin tl'lik bir satış bu forumda zor onu söylemeye çalışıyorum, yüksek bir meblağ. Burada 100 kişi pm ister bunlardan ciddi alıcı en fazla 2-3 kişi olur 8 yıldan fazladır buradasınız az çok bilmeniz lazım. Sonra gelen yorumlara ve pmlere isyan edip burada agresifleşmeye gerek yok. Üslubunuz sert. Bana pm atıp atmamanız da önemli değil. Ama umarım bu forumdan bir alıcı çıkar, bu da konuya son mesajımdı.