tesekkurler hocam
yok hocam daha fazla sıkamaz emın olabılırsınız
tesekkurler hocam bugun alacagım sanırım
tesekkurler hocam ben uygu olanını alacagım bakalım
hocam benim ki de konu dışı olacak ancak size şöyle bir özet geçeyim. Ben mi iyi gün taraftarıyım siz karar verin.
Geçen sene forexden kazandığım 13 bin dolar ile yaklaşık 10 bin lira da cebimden koyarak şu lafı ofisteki arkadaşlara da defalarca söyleyerek ' batarsam da Galatasaray dan batayım! diyerek gidip gsray hisse senedi aldım şu an o 50 bin liram düştü 32 bin liraya.
Kombine olmasına ragmen bazen gidemediğim için her ay da 96 lira digiturke ödyorum dogru düzgün izledigimizde ara sıra babam belgesele bakıyor bende diğer takımlarda olmasına ragmen sadece gsray maclarına bakıyorum.
Neyse diyeceğim şudur, takım hakkında her türlü kararı veren bu liseli denen şimdi ağzımı bozmayayım da çocukları iken ben bunlar yüzünden 20 bin lira kaybetmişken ben iyi gün taraftarı siz de gerçek taraftar oluyorsunuz değil mi ?
he ayrıca keşke iyi gün taraftarı olsaydım keşke batarsam da gsray dan batayım demeseydim de şuan 20 bin liram cebimde kalmış olsaydı. Saygılar . .
Evet siz iyi gün taraftarı oluyorsunuz hala. Çünkü şu yazdıklarınızda hala bir çıkar olayı düşünüyorsunuz. Çıkarsız seviyorsan zaten batsanda lafını yapmıcaksın dostum burda maddi olaydan çok manevi sevgini yazsaydın eyv derdim. Ayrıca sadece senin için söylemediğim yine yanlış anlaşılmasın ama Galatasaray taraftarında bu var takım kötü gittiği an hemen bir soğuma uzaklaşma oluyor 1 sene kupa almayın ne olacak ? Sevginiz mi azalacak ? İşin garibi siz bu durumdayken desteğinizi azaltıyorsanız biz aziz yüzünden takım değiştirmemiz lazımdı
Neyse konu dışına çıktığım için kusura bakmayın konu hakkında da yorum yapmak isterdim ama kıbrısta tivibu yok

Son olarak "bein" türkiye de satılıyorsa kesinlikle digitürk, tivibu vs almayın direk "bein" alın. Dünyadaki tüm ligler, tüm kanallar mevcut. Bet ofislerinden çıkmadığım için Türkiye'de yaşasam direk bunu araştırırdım.
edit: bein şuanki digitürk'ün yeni sahibi (: