PiSLiCk_06 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam öncelikle başınız sağolsun. Dedeniz tam benim kafadanmış. Aynısını bende yapacam. Bize babadan dededen ne kaldı ki benim gelecekteki sıpalara kalsın. Emekleriyle çalışıp kazansınlar

Birde ben bu zamana kadar şu ata ve evlat arasındaki benim malım benim param davalarını hiç anlayamıyorum. Ata ile evlat arasında malın paranın lafı olması bana çok tuhaf geliyor. Yakın çevremde de var. Çocuk babası sıkışınca biraz para vermiş. ikidebir şu kadar borcun var muhabbeti yapıyor. Şakayla bile olsa kötü bir durum. Elbette babanızın harcadığı paranın haksız yere bir yabancıya geçmesini engellemek için elinizden geleni yapın. Belirli bir yaş üzerinde yapılan satışlarda eğer bir belge alınmadı ise ve satış üzerinden uzun bir zaman geçmedi ise akli dengesi yerinde değildi şeklinde bir itiraz ile satışlar iptal ediliyor.

Kadircan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Size ait olan mali filan demissiniz de
Siz ev araba arsa aldiniz da tapuyu dedenize mi verdiniz?

Adamin kendi malı zaten istedigini yapabilir, size kin gütmüş belli ki kendine ait malları ucuza elden cikartmis size vermemek icin.
Haklida olsa haksizda olsa ben dede hakli diyorum. Sonucta mal onun
Dedemin sorunu Annanemle.Annem ve Teyzemin Annesini kollamasını yediremeyen Dedem tüm olayları başlattı. Yaptığı şeyleri anlatmıyorum çünkü biri felan tanır beni gerçekten utanılacak şeyler.Anlatılabilir şeyler değil. Bu arada Daire vs Alıp niye tapu verelim , Zamanında arsayı dedem daireleri babam yapmış.Tapuyuda üstüne almamış.Önemsememiş.Halada önemsemiyor.Ordan gelecek paraya ihtiyacı yok.Ama Teyzemin var. Bize vermemek için yaptığı zaten belli. Fakat olay bu kadar basit değil. Gerçek anlamda televizyonda izlediğiniz o dizileri 5'e katlıyacak bir olay döngüsü var.
Ufak bir örnek vereyim: Dedemin Kardeşi bir gün habersizden köyden gelip babanı hastaneye götürüyorum diye annemi aramış,Oda tamam götür demiş.dedemi alıp nereye götürdüğü belli değil,O arada dedem ölmüş.Bize ne hastane ismi veriyor ne bişey.Öldü diyip telefonu kapatıyor.Direk habersiz köye kaçırmış cenazeyi.Ölmeden önce köydeki arsalarını bedavaya alan kardeşi olduguı için.Bizde şüphelendik acaba parasını , Dairesinidemi alıp öldürdü diye.Daha 3-5 saat önce konuşmuş dedem annemle bişeyi yokmuş.Annemleri aramış biz cenazeyi halledeceğiz size gerek yok Annemleri apar topar kalktıp 800 Km köye götürdük,Çünkü onlar cenazeyi kaçırıyor Orda annemler Jandarma.Savcılık ne varsa cenazeyi durdurmuşlar.Otopsi yapılacaktı cenaze rezil olmasın demiş savcı. Bu kaçıran kardeşinin kocasınında daha önce bu tip bir olayda birinin malını almış, birini öldürmüş hapis yatmış bu yuzden.Şüphleniyor herkes.Kendi kardeşleri bile
Bu anlatılanlar olayların çok ufak bir kısmı.Gerçekten anlamda dizileri katlıyacak olaylarla ugraşıyoruz.