AtomCmyLMz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Elinize sağlık hocam, güzel bir yazı kaleme almışsınız. Yalnız bir yerde yanlış var gibi, SteamKO'dan banlanınca steam hesabınız banlanır komple demişsiniz. SteamKO'dan banlanınca da CS:GO'daki gibi ban olacağını düşünüyorum ben, yani sadece profilinizde "1 Yasaklı Oyun" şeklinde. Aksi bir açıklama var mıydı topluluk forumlarında acaba?
Hocam bu oyun valvenin degil ve sadece steam izlemekle yetiniyor,
multiclient koruması dışında bir şey yok. Nttgame bu işin altından nasıl USKO da kalkamadıysa aynen STEAMKO serverlerindede kalkamadı fakat emin olun steam bütün korumalarını yakın bir zamanda Knight Online serverlerinde uygulayacaktır ve ben bunu nasıl uygulayacagını yazdım.

M2P adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hile kullanırken yakalanmanız sonucu Steam hesabınız komple kapatılmaz. Oyundan uzaklaştırılır profil sayfanızda hileci damgası yersiniz. Ayrıca, IP ve Bilgisayar'a ban atmıyor sadece hesabın Knight Online oynamasına engel oluyor ikinci bir hesaptan yeni karakter açıp doya doya oynayabilirsiniz.

Ayrıca, şuan çalışan Expbot adlı Koxp mevcut. İlk günden mevcuttu ve ne yazık ki önüne geçilemiyor
Haklısınız şuan için farklı bir hesapla giriş yapılıyor. STEAM kısa zamanda bu duruma el atıcaktır ve kendi korumalarını nttgame (steamko) serverlerine uygulayacaktır düşüncesindeyim.

NOT: Konuyu Editledim.