Bence hic biri guzel degil.
Adana/Balıkesir için değerlendireyim. Mesleğim gereği küçük/büyük illerde çalıştım. Küçük illerde popüler bir internet siteniz varsa o il ve çevre illerden de ilgi çekersiniz.
Öncelikle iki ilin de mevcut internet sitelerini araştırın. Popüler olan belli seviye gelmiş yerel haber siteleri, radyoları, forumları vs bunları değerlendirin. O il için haber sitelerinde eksik gördüğünüz ve o eksiği kapatacağınıza inandığınız hangisiyse ona yönelin.
İslami site için yorum yapamam, her yer dolu zaten bu tip sitelerle. İlgi alanım değil.
GS sitesinden de dünya kadar site var.
Nacizane görüşüm.
Esenlikler.
Öncelikle vaktinizi ayırıp yazdınız için teşekkürler hocam. Yerel haberler daha uygun diyorsunuz yani siz şuan için gözüken
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:27:11 -->-> Daha önceki mesaj 00:26:29 --
1905 olan daha güzel geldi bana
galatasaray da bu sene iş yok o yüzden alan değiştirmeyi düşünüyoruz hocam .s
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:28:01 -->-> Daha önceki mesaj 00:27:11 --
paralel git , hepsine wordpress kur , hangisi tutarsa ona yardır
paralel gidersek hepsine vakit ayırmakta sıkıntı yaşıyabiliriz diye düşünüyorum hocam çünkü haberler 2-3 ay boyunca özgün girmeyi düşünüyoruz yani siz olsaydınız hangisine vakit ayırırsınız.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:29:16 -->-> Daha önceki mesaj 00:28:01 --
Bence öncelikle ne yapmak istediğinize karar verin. Bu domainlerin hepsi de farklı sektörlere ait. Spor haber sitesi mi açacaksınız? Dini haber sitesi mi? Yoksa yerel haber sitesi mi? Cevabı bulduğunuzda bu domainler arasındaki tercihiniz de kendiliğinden ortaya çıkacaktır.
Bu bizim için mühim değil hocam yani hepsini yapabiliriz bundan yana sıkıntı yok benim için sizin görüşleriniz önemli yani hangisi daha cok ilgi görür ve hit kazanır. Yerel haber iyi gider diye bir izlenim ortaya çıkıyor sanırım bu aralar.