Ben malesef alamadım hesbaımı, tüm doğrulamaları yaptım ve yolladıkları link ile hesabımı alabileceğimi söylediler fakat link çalışmadı. Sonrasında ise;
Alıntı
Merhaba ,
E-postanız için teşekkür ederiz. Google, üçüncü taraflar arasındaki anlaşmazlıklarda arabulucu veya hakem rolü üstlenmediği için bu sorunla ilgili destek sağlamamız mümkün değildir. Bu politika, hesap kontrolü ve hesapların sahipliğine ilişkin anlaşmazlıkları da kapsamaktadır.
Kullanıcı izinlerini güncellemek ve hesabınızın kontrolünü tekrar kazanmak için hesabın yöneticisiyle doğrudan iletişime geçmenizi öneririz. Hesaba erişimin yönetici tarafından yasal olmayan şekilde kısıtlandığını düşünüyorsanız, bulunduğunuz yerdeki emniyet teşkilatı ile iletişime geçmeniz önerilir.
Bazen başka kullanıcılara erişim izni vermek gerektiğini biliyoruz. İleriye dönük bir tedbir olarak, eski çalışanları ve etkin olmayan kullanıcıları hesabınızdan kaldırın. Bu, hesabınızda yetkisiz değişiklik yapılmasını önlemeye yardımcı olacaktır.
Bunun sorununuzu çözeceğini umuyorum. Yine de herhangi bir endişeniz varsa lütfen bu e-postayı yanıtlayın.
Saygılarımla,
Anna