1- ürün size ulaştıktan sonra , siz onay vermediniz sanal pazar kendisi onay verdi 3 +1 gün dolduğu için.
2- sanalpazarın içinde bulunduğu durumu herkes biliyor. Hala ödeme alamayanlar var.
3- Benim hesabıma ödeme gelmemesine rağmen size ödemenizi yaptım.
4- Beni ve Ürünlerimi forumdaki çoğu kişi bilir. Mağduriyeti olan kişilerin mağduriyetini hem maddi olarak hemde hediyelerimle fazlasıyla gidermişimdir.
5- İşkillendiğiniz sanal pazar konusu ile ilgili size gerekli linkleri ve ekran görüntülerini atmıştım.
6- 75 liranın lafınımı yapıyorsunuz dedim evet, ama öyle bir sitemde bulundunuz ki sanki binlerce lira var alacağınız.
7-Sonuç olarak ödemeniz yapıldı , Ayrıca ilgisiz ve saygısız demişsiniz. Bu ifadelerinizin,benden alışveriş yapan diğer müşterilerimede sorulmasını isterim.
8- Ben Arabamı sanayiye vermem,servise veririm burda da yanlışınız var.
9- Ödemenizin gecikmesi , Sizede söylediğim gibi sanalpazardan tarafıma ödemenin gelmemiş olmasıdır, bana ulaşmayan bir ödeme için size neden ödeme yapayım ? Bununla ilgili sanalpazar'a banka hesap özetimin görüntülerini gönderdiğimi size söyledim.
10- 4 parfüm ödemesi gönderip, kargo çıktıktan sonra ''2 tanesini alacağım,geri kalanını alamayacağım hiç beklemediğim bir ödemem çıktı'' diyen birinin ödemesini bile anında gönderip, fazla gönderilen 2 parfümü hediye ettiğim durumlar oldu.

Yaptığım jestleri yazmaya kalkmayacağım elbette. Ama bu sadece bir örnek.

Ek olarak sizi oyalamadım, sanalpazardan ödemenin hesaba geçmesini bekledim.Sonuç olarak ben size ödeme yaptığımda,hem ürün göndermiş hem parasını alamamış olacaktım.Neden durduk yere zarara gireyim ?

Sonuç : Paranız ödendi, Uzatacak bir konu kalmadı.

Not : Ayrıca hala sanalpazardan ödemenin bana ulaşmadığını ayrıca belirteyim.

Sanalpazar ile ilgili bugün yapılan şikayetler, Ödemelerin yapılmadığı ile ilgili ;

https://www.sikayetvar.com/sanalpazarcom