Size telif atan kanalın eğer Content ID sahibi ise siz o kanalın yüklediği hiç bir video yada benzer bir video yükleyemezsiniz. Yüklediğiniz taktirde bir kaç saat içerisinde ihtar gelecektir. Ki bazen insafiyete bırakmadan komple kanalıda kapatabilirler.
Siz sanırım telife itirazda bulundunuz. Telife itirazda bulunursanız karşınıza o form gelir. Ve o formda o videonun hak sahibi olduğunuzu kanıtlamanız gerekli. Eğer hak sahibi siz değilseniz hiç boşuna itiraz etmeyin
bakın bu yt olayında işler farklı yürür. Video sahibinin kanalı eğer yoksa bilin ki o videoyu ilk yükleyen kanal hak sahibi kazanır. Ta ki gerçek hak sahibi şikayetçi olmadığı güne kadar.
O yüzden size o kanalın telif yada ihtar atması normaldir.
Siz hak ihtarı yollamayazsınız. Yollasanız bile hak sahibi olduğunuz ihtar savunmasında formu dolduracak kadar o video hakkında bilgi sahibi olmalısınız.
Yani ihtar yediyseniz videoyu kaldırmalısınız. Aksini savunduğunuz da sadece işi uzatırsınız ve o kanal artık size gıcık kapmaya başlar ve o kanalda olan başka videolar sizde de mevcut ise 3 kez ihtar atarak kanalınızı kapatacaktır.
Anlıyorum beni şikayet eden kişinin kanalında video yok sanırım başka bir vine videosu yükleyen kişi sahte bir isimle telif hakkı ile videoları sildirmeye çalışıyor. zaten 3 kere telif hakkı iddasında bulunmuş bende sizin tavsiyeniz üzerine videoları sildim. bundan sonra her ihtarda videoları sileceğiz anlaşılan

başka yapmam gereken birşey yok ise açıklamanız için çok teşekkür ederim.
edit: kanalınıza üye oldum google+ da da paylaşıyorum.