Site adresi: PM ile gönderilecektir.
Site için istenen fiyat: 2.800 TL (16 Şubat 2017) Acil ihtiyaçtan dolayı fiyatta indirilme gidildi! İlk satışa sunduğum fiyat 5000 TL'idi..
Sitenin aylık getirisi: -
Sitenin açılış tarihi: 8 Mart 2015 Domain kayıdı yapıldı, 1 ay sonrada faaliyete geçti
Kategori, sitenin içeriği nedir: Ulusal Haber
Günlük hit sayısı: 1k-2k (İlgilenilmediği için 300-500 son tarih ile)
Ziyaretçi kaynağı: ( %100 google )
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 1 Yaş
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Evet tüm içerik
Hosting dahil midir: 1 Ay İdare Edilir
Banlı olduğu sponsor var mı: yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: gazisoft v5 premium
Yazılım lisans sonlanma zamanı: yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok
Site news kayıtlıdır arkadaşlar, İlgilendiğimiz dönem newsin zirvelerini daima zorladı ve hemen hemen pek çok arama sonucunda insanların karşısına çıkan bir sitedir. Farklı projelerden dolayı ilgi ve alakayı kesme mecburiyetinde kaldım 1 yıldır ilgilenemiyorum. Şuanda haber girilmediği halde 1.-2k trafiği vardır. Daha önce çok talibi vardı satmıyordum şuanda farklı bir projeye yatırım sebebi ile satmam gerekiyor aksi taktirde asla satmayı düşünmüyordum.Girdiğiniz haberlerin 10'da 7'si ilk üçe zirveye rahatlıkla girer yeterki nasıl haber giriceğinizi bilin ve düzenli haber girişi yapılsın. 3 adet olması lazım tanıtım yazısı satıldı kirletmemek için daha satmadım... Seo çalışmaları dönemler içerisinde yapıldı zaten hemen hemen pek çok haber sitesi bizden faydalanıyordu.
Haziran ve Kasım Aylarında ilgilenebildim zaten mayıs haziran gibi newse girmiş olması lazım.O sürede kazandığı miktar aşşağıda: