AVKAN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ücretsiz kargo ile birlikte n11 de bu fiyat' a satılıyor. Ayrıca 25,00₺ de bonus veriyor. Sizin fiyatla birlikte neredeyse aynı. Açıkçası çok az kullanılmış bile olsa 2. el olmuş bir ürünü 39,00₺ fark vererek sıfır almayı tercih ederim. Kaldı ki kargo ücreti de ekstrası oluyor. Bu bilgiler ışığında yapabileceğiniz en son mağkul rakamı belirteseniz düşünebilirim.

Hayırlı satışlar.
Hocam haklısınız dediğiniz gibi n11'de o fiyata satılıyor, zaten fiyat belirtirken bu fiyatları da göz önüne aldım. Lakin yıllardan beri saat tutkunuyum ve neredeyse piyasada bilmediğim saat yoktur. n11'den daha önce saat aldım yine Diesel marka; fakat burada satılan birçok saatin kasa kısmı orijinal fakat kordonu orijinal değil. Zaten Diesel'in Türkiye'deki tek distribütörü Saat&Saat'tir. Ben bu saati alırken n11'de yine fiyatı daha uygundu; fakat önceki tecrübelerimden ötürü Saat&Saat mağazasından almayı tercih ettim. Garanti konusunda da belirtmek isterim ki Saat&Saat mağazasından aldığım bir saati 1,5 yıl sonra bir arızadan ötürü götürmüştüm ve bana yenisini verdiler. Aynı durumu n11'de yaşamanız mümkün değil. Söz konusu saati bir kuyumcudan almış oluyorsunuz ve garanti konusunda yaşayacağınız sorunları anlatmaya dilim yetmez. İyisi mi Google'a n11 saat şikayet yazın ve yorumları okuyun. Zaten saati n11 değil, orada sanal mağaza açan kişiler satıyor. Bir sorun yaşadığınızda n11 asla ilgilenmiyor ve sizi satıcı ile muhatap ediyor. Bu da tecrübeyle sabittir

Fiyat konusuna gelince, sizin için fiyatı 620 TL yaparım.