azatmetin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
adsense açısından bir sorun olacağını sanmıyorum fakat gelirler giderleri karşılayacak mı?
içeriğiniz, sitenizi markalaştıracak kadar geniş mi?
adwordsu sürekli bir ziyaretçi kitlesi yakalayabilmek için kullanmalısınız.
reklamı kesince gelirleriniz de kesilecekse, içeriğiniz ve sitenizin kalitesi, domain markanız ziyaretçi kitlesi oluşturabilecek kadar sağlam değilse bence denemeyin bile.
denerseniz sonuçları lütfen bizimle paylaşın. konuyu takipteyim.
denemedim daha ama işte kötü tarafı gelir-gider meselesi ile ihlal yaratır mı konusu. Çünkü kendi sitem ile alakalı kelimere baktığım zaman gerçekten çok yüksek tbm gerektiriyor. Diğer arkadaşların da fikirlerini bekliyorum

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:39:48 -->-> Daha önceki mesaj 23:36:33 --

the_white adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teşebbüs etmeyi planladığınız şeye arbitrasyon deniyor. Eskiden bu şekilde para kazanmak mümkündü lakin artık ödeyeceğiniz TBM ile kazanacağınız TBM arasındaki fark çok arttığı, reklam yerleşimlerindeki kısıtlamalar fazlalaştığı, TO oranlarında düşüş yaşandığı, Google'a Adwords ile ödenen tutarın %31'ini komisyon olarak kesip Google Adsense yayıncısına %69'unu verdiği, arbitrajın açık şekilde yasak olduğunu kullanım sözleşmesine eklediği için boşa para harcamamanızı tavsiye ederim.

Ben blogumu tanıtmak (marka yapmak) istiyorum, geleceğe yatırım yapıyorum diyorsanız her türlü reklam verebilirsiniz.
hocam arbitaj ve arbitasyon nedir tam olarak bilmiyorum. Sonuç olarak böyle birşey yaparsam ihlal yapmış olacağım sanırım. Doğru mu anladım acaba?