urun serino kodu adet
her input için urun[] serino[] kodu[] adet[] şeklinde yapman lazım.
yukarıdaki for ile de birini referans alıp veritabanına kaydedebilirsin.
for ($i = 1; $i <= count($_POST[urun]); $i++) {
echo $_POST[urun][$i];
echo $_POST[serino][$i];
echo $_POST[kodu][$i];
echo $_POST[adet][$i];
}
bellirli bir kısmı farklı bir şekilde yaptım şimdi farklı bir sorun ile karşı karşıyayım aslında hemen hemen aynı sorun gibi duruyor
satır ekleme olayını sorunuz şekilde yaptım ve satır eklediğimde şöyle gözüküyor
<body>
<script type="text/template" id="anasablon">
<div class="form">
<input id="kutu{{ID}}" name="kutu{{ID}}" type="text"> <input id="test{{ID}}" name="test{{ID}}" type="text"><button type="button" class="sil">Sil</button>
</div>
</script>
<div id="araclar">
<div class="form">
<input id="kutu1" name="kutu1" type="text"> <input id="test1" name="test1" type="text"><button type="button" class="sil">Sil</button>
</div>
<div class="form">
<input id="kutu2" name="kutu2" type="text"> <input id="test2" name="test2" type="text"><button type="button" class="sil">Sil</button>
</div>
<div class="form">
<input id="kutu3" name="kutu3" type="text"> <input id="test3" name="test3" type="text"><button type="button" class="sil">Sil</button>
</div>
<div class="form">
<input id="kutu4" name="kutu4" type="text"> <input id="test4" name="test4" type="text"><button type="button" class="sil">Sil</button>
</div>
</div>
<div class="form-group">
<button type="button" name="olustur" class="cogalt">+ Yeni oluştur</button>
</div>
</body>kutu1 ve test1 diye iki adet textbox mevcut her butona basdığımda kutu ve testlerin sayıları artmakta kutu2 test2 vs..
şimdi bunları database nasıl kayıt ederim buraya gerektiği kadar bilgiyi ekledikten sonra database farklı id ye sahip inputları nasıl yollarım
sonuçta database kayıt yapar iken input ismini değişken olarak atıyorum ama burada bir sürü input ismi olacak çıkamadım açıkcası
yardımcı olursanız sevinirim bu arada örnek inputlar
burada https://jsfiddle.net/L7qkvgbk/