Hocam kanalı USA olarak açarsak.Ödemeler dolar gelir ve Adsensemiz TR olsa bile TL'ye mi çevirilir.Yoksa TL gelip TL mi yatırılır?
Şimdiden teşekkürler..
Hocam işlem şöyle, Kanalı açtıgınızda Gelişmiş bölümünde ABD yaptığınızda videolarınızdan Dolar olarak ödeme almaya başlarsınız fakat adsenseye ise YT'deki dolar kazancınızı TL kuruna çevirerek adsense hesabınıza aktarılır.
İlgileniyorum hemen
adsense hesabını satmıyorum zaten. kanalı satmak istiyorum. mail bende kalacak şekilde (hem kanala hem adsenseye bağlı olan gmail) sadece kanalı aktaramıyor muyuz?
Hocam yıllardır bu tür işlere yoğunlaştım fakat yt kanalının başka kanala aktarılmıyor diye biliyorum. Hani o YT hesabı hangi mail ile açıldıysa o YT hesabı artık o Gmailindir. Başka bi şekilde aktarılmıyor. Benim bildiğim budur he aslı varsa konuya bilen arkadaş belirtirse sevinirim hem bende ögrenmiş olurum.

(%90 Aktarımı yoktur. )
Şimdi sizin adsense hesabınızın mailinde hemde yt kanalı var diyorsunuz bu hiç iyi birşey değil. YT de para kazanmaya başlayan kişilerin en büyük hataları da bu. Spam yaptıkları yt maili ile adsense almaları

Bu konu hakkında eğer işten vakit bulabilirsem sizler için video çekerim