2013 yılbaşından bu yana 5 kullanıyorum. 5S i tam olarak bilmiyorum fakat 5 e göre yorum yapayım. Eğer manzara tarzı foto çekeceksen gün batımında ve gün doğumunda çok güzel kareler yakalanıyor. Gün ışığının çok olduğu zamanlarda açıyı doğru yakalamazsan karanlık çıkıyor. Hava kararınca telefonun çaresiz kaldığı an. Flash kullanmıyorum. Flash ı güzel ama fotoğrafın doğallığını bozuyor. Lensli makine gibi düşün. Etraftaki ışıkları kullanman gerek.

Yıl 2016 Türkiye'sinde telefonda hangi işlemleri yapıyorsun? Arama ,mesajlaşma , whatsapp , web , skype , 3-5 oyun , fotoğraf çekmek.

Yapılan şeyler sınırlıysa, tutupta telefonu amuda kaldırmıyorsan bence fazla para vermeye de gerek yok. Özellikle de taahhütlü alacaksan 3 ay sonra nerden aldım *** bu telefonu hayatımı şaaaptı dememek için uygun fiyatlı al.

Taahhütle 5 alıp , 5s çıktı diye onu alıp elindekini ucuza çıkaran, 6 çıkınca 5s i ucuza çıkaran, plus çıkınca 6 yı ucuza çıkarıp şu anda 750 tl kart borcu ödeyen salaklar var etrafımda. Kapaklı felan kullanıp çok temiz kullanıyorlar. Hiç ortada bırakmayıp hep korumada. Ucuza 6 almak istersen 7 nin çıkmasını bekleyip bu v.b kişilerden bir tane yakalayıp alabilirsin