hocam telafi yorumlarını hala yapmadınız bugün bekliyorum 3 yorum ve 30 dk gezinti şeklinde.
akşam girmeniz sıkıntı olmaz her siteye 1 yorum yapılıyor.
@cwlerde hocam arkadaşların mesajlarını gördünüz mü? Ayrıca gezintide yapmamışsınız.
hocam mesajları gördüm dün konuya yazmam itibariyle yorumlar gelmeye başladı. Ben gezintilerimi bugüne kadar eksik bırakmadım o konuda merak etmeyin. Siz de biliyorsunuz ki gezinti yapmadığımda erli geçli fazlasıyla hakkını veriyorum. Fakat benim burada rahatsızlığım dün akşama kadar yorum sistemi 3 gündür açık olmasına rağmen sadece 3 yorum gelmesiydi ki, bir arkadaş da 3 yorum yapılacağını zannediyormuş ve o yorumları sadece bir kişi atmış

yani dün akşama kadar siteme sadece 1 kişiden yorum gelmişti 3 gündür açık olmasına rağmen. Siz ve bazı arkadaşlar facebook üzerinden yorum yapıyor. Zorunlu değillerdir ama eyvallah... Benlik eksik sizde bilirsiniz ki telafi edilir

Önemli olan diğer arkadaşların hakkını vererek yapması. Ben bundan sonraki süreçte yorum bırakmayan gezinti yapmayanları teker teker kontrol edip ifşa edecek ve siz bilgilendireceğim. 1 Hafta'da alexa ciddi geriledi çünkü emeğimizin karşılığını alalım hocam...