hocam peki nelere dikkat ediyorsunuz? sadece backlinklerine mi bakıyorsunuz ?
trustrank , domain otorite ,page otorite , pagerank bunların hiçbir değeri yok mu silinmiş domainler için?
Pagerank zaten önemsiz ona bakmıyorum. domain değerlerine tabi ki bakıyorum. ama bazı domain değerleri yüksek olduğu halde o domainde hacklink çalışması yapıldığı için spam ihtimali yüksek oluyor. O yüzden ben domaine backlink veren siteleri inceliyorum.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:45:01 -->-> Daha önceki mesaj 16:41:47 --
drop domain nedir? drop domain düşmüş bir domaindir eski kullanıcısı bunu neden düşürmüş. faydalı bir site olmadıgı için yada ceza yedigi için yada adsense den banladıgı için kaliteli bir site olmadıgı için düşürür. kaliteli bir site neden düşer. sahibi ya bu işleri brakmıştır bilgisizliktendir. ne bileyim kimse kaliteli bir domaini düşürmez. daha once eski pagerank degeri gecirmiş bir kac siteden ben link aldım bu linkler yuzunden manuel spama düştü sitem 2 3 gunde kaldırttım cezasını. iyi guzel yazmışsın baclinklerine bakarım şuna bakarım ona gore alırım denmişsin buna bişey diyemem birazda şans meselesi bu işler.
Aynen kardeşim haklısın drop domainlerın yüzde 90 nı spam ve gereksiz linklerle dolu. Ama ben domain seçerken yüz siteye bakmıyorum. bin siteyi inceliyorum. Dediğin gibi şans lazım birazda. ama iyi araştırınca sağlam domainler bulabiliyorsun.