Hocam ben normalde her gün size facebooktan yorum yapıyorum biliyorsunuz, bir tek dün yapamadım siteyi açtım sıkıntı yoktu sayfa değiştirmek için 5 dk sonra baktığımda beyaz sayfa vardı yeniledim defalarca yeni sekmede açtım vs. beyaz sayfa vardı bir tek dün gezinti yapamadım onuda yazdım zaten size. Facebook olmadığı için yorum yapamayanlar vardı grupta siz sıkıntı olmaz demiştiniz gezinti yapmıyorlarsa olmaz ama. Yorum sistemini açtıysanız zaten yapmaları şart kimler yapmadı?
@canem72 @yavuzbayrak yorum yapmadınız mı yenimeram'a arkadaşlar?
hocam aynen yorum sistemi yok iken gezinti yapmaları yeterlidir dedim ve bir çok kişi gezinti bile yapmadı ancak ses etmedim. Düzenli gezinti yapan birisi yorum sistemi zaten geldiğinde durumu fark eder yorumu atardı. 3 Gün oldu yorum sistemi devreye gireli 3 günde sadece 3 yorum aldım ve aldığım nickleri de bir üst konuda belirttim, gezinti yapıldı dediği aralıkta bir monitörde anayltcis her daim açık kontrol ettim ne r10 üzerinden, ne alexa üzerinden bir gezinti geldi... Yorumu geçtim adam gezinti yapmıyor siteye...