DraqoN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aklınızı kullanın başka meslekler varken polislik nedir yahu. kaba tabirle polislik mesleğinde şeyini sallasan rütbeliye geliyor. kep takmazsın soruşturma yersin. selam vermeyi unutsun soruşturma yersin. sabah sekizde gelirsin iş uzak gece 2-3 lere sabah tekrar 8 de gelirsin. ne bayramı var ne tatili ne ramazanı var ne doğum günü evlilik yıl dönümü gibi günleri. aklınızı kullanın daha güzel meslekler daha alt üst ilişkisi az mesleklere yönelin... senden bir yıl önce polis olmuş adamın sana ayak ayak üstüne atma bana çay getir demelerini yaparsın. Ne işin var polislikte yahu. saygınlık diyiceksin şimdi hiç kusura bakma da polisin hiçbir saygınlığı kalmadı . çünkü polis polislikten başka herşeyi yapıyor. Müdürün çocuğunu okula götürürsün, müdürün ******** çarşıya pazara götürürsün, müdürün çocuğu gelir elinin altında şaklaban olursun. Müdürün evi taşınır gidip çalışırsın.Gece çalıştığında eşinin huzur yatması mı dersin. acaba bugun mu bir ş.refsiz kurşununa denk gelip ölücek yada ayyaş bir sarhoşun arabası altında ezilecek.......... polis olmadan çok ama çok yoğun bir şekilde düşün........... bence...
Not: bu arada ne alaka konuyla bu yorumu yazdım bilmiyorum. galiba içim çok dolmuş. ( yok minübüs diye espiri yapmayın.?
Hocam polis misiniz? Yoksa gözlem olarak mı bunları yazdınız?