Evet Arkadaşlar Elhamdülillah bugünde kaydımızı tamamladık 24 Mart 2016 tarihli yeni kaydımız tamamlandı. 2012 Yılından bu yada Google News dalında hizmetinizdeyiz.

Merhaba Arkadaşlar Artık Uzmanlığımızı Tekrardan Paylaşma Zamanı Geldi.
Google News Denince Sanırım Herkesin Aklına İlk Gelen Kişilerdenim .
Neden mi Şuana kadar birçok arkadaşımızın sitelerini Google News Kaydını yaptım yada kaydını yaptığım site satışlarım oldu. Çok sağlam referanslara sahibim öyle bu işi 1 aylık yapan yada kazara bir siteyi kaydetip satan biri değilim zaten referanslarımı görünce bu işi nasıl yaptığımı anlayacaksınız.

Öncelikle tek derdimin bu işi dürüstçe yapmaktır. Kesinlikle hak etmediğim bir parayı almadım Allah'ta nasip etmesin bana . Tek Hedefim Çok kazandırmak ve kazanmaktır. Ama dürüstçe yamulmadan işimi yapmak istiyorum.

Şimdi arkadaşlar iş çalışma prensibime gelince...

Kesinlikle kabul edilmeyeceğini anladığım bir sitenin danışmanlığını almam ve kişiyede bunu açıkça belirtirim.

Paket şeklinde danışmanlık hizmetleri hazırladım ... İşte Paketler.

1 . PAKET

Google news için uygun host seçimi ve kaliteli bir yazılım ve başvuru zamanına kadar içerik girilmesi tarafımdan yapılarak başvuru yapılıp kayıt tamamlanıp alıcıya teslim edilir.

Olurda site kabul edilmez ise host ve yazılım ücreti düşülerek kalan ücret 20 Gün içerisinde alıcıya teslim edilir. Başkada bir ücret talep edilmez.

FİYAT: 3.500 TL

2. PAKET

Hali hazırdaki haber siteleriniz için danışmanlık hizmeti .Haber siteniz için daha önce başvuru yapılmış ve red yemişseniz neden red yediği konusunda detaylı bilgilendirme yapılması ve daha önce sitenize girilen içeriklerin kontrolü ve yapılacak değişiklikler hakkında bilgi vermek. Yeni başvuru tarafımızdan yapılarak kayıt işlemini tamamlanmak.

Olurda kayıt tamamlanmaz ise ödenen ücretten %10 düşülür ve kalan ücret 20 gün içerisinde alıcıya iade edilir.

FİYAT: 1.750 TL

REFERANSLARIMDAN BAZILARI:

1. haberport.com
2. haberlerdetayi.com
3. an-ha.com
5. elazighaberim.com
6. elazighaberi.com
7. haberlermersin.com
8. zamanindahaber.com
9. bolgedenhaber.com
10. yeni1haber.com
11. aleviler.net