Arkadaşlar biliyorum bu konu açılmış daha önce ama ben size var olan bir şey soracağım.
ben veri tabanına içerik eklediğim zaman atıyorum bugünün tarihini 12/02/2016 bu formatta ekletmişim. saat saniye dakika hiç birşey yazmıyor. sitede bir sürü makale var.
şimdi ben buna o tarih yerine şu saniye şu dakika yada 3 gün önce 5 gün önce bir ay önce gibi yapmak istiyorum. bunu nasıl yaparım.
not: date() formatında kaydettim. o kadar makaleyi şimdi Time() fonksiyonunda bulupda düzeltemem malesef ne yapmam gerek...
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:56:22 -->-> Daha önceki mesaj 21:26:15 --
arkadaşlar konu güncel yardıma ihtiyacım var
Düz mantık düşüneceksin

Konu içerisine girildiğinde eğer tarih değerinde saat dakika saniye varmı önce bunu kontrol edeceksin. Daha sonra yoksa tarihe rasgele saat aralığı verip konu tarihini güncelleyeceksin alta da verdiğin tarih otomatik yansıyacak. Tarihlerinde bir süre sona düzene girer.
X dakika X saniye içinde
STRTOTİME ile date formatı timestampa çevirip time() fonksiyonundan kaç saniye geçmiş hesaplayacaksın kalanlar matematik işlemi /24 /60 vs.