Kesinlikle benim verdiğim cevap da hiç bir kuşku yok, hatta ve hatta en küçük bir soru dahi sorulamıyor.
Sorunuzun cevabını sizin verdiğiniz cevaptan daha iyi verdim ve bunu hala söylemiyorsunuz.
Cevabımı tekrarlıyorum : '' Bu konuya mesaj atan herkes bu konuya mesaj atmıştır''
Sizin cevabınız '' yalan söyledim '' di. Ben sizin cevabınıza ''hayır, yalan söylemediniz'' diyebilirim. Bakın söylediğimin doğru olup olmadığına bakmıyoruz. Sadece verdiğiniz cevaba karşı bir cevap üretilebiliyor ve tartışmaya yönelebiliyor.
Fakat benim verdiğim cevaba '' hayır ben mesaj atmadım '' diye konuya yazarsanız dahi yani tartışma amaçlı olsa bile bir mesaj yazdığınız için '' bu konuya mesaj atan herkes bu konuya mesaj atmıştır'' sözünü kendiniz kanıtlıyorsunuz. Ben bunu da açıklamamda belirtmiştim.
Yani sizin cevabınız, benim cevabımın açıkcası yanından dahi geçemiyor.
Doğruluğu/yanlışlığı tartışmıyorum ki tartışsam benim cevabımın %1000 doğrulu ortada.
Ama sizin cevabınıza kuşku ile yaklaşılabilirken '' acaba yalan söylediniz mi ? '' gibi bir soru sorulabilirken (bu soruyu çürütebilirsiniz ama çürütmeniz önemli değil sadece sizin cevabınıza kuşku ile yaklaşılabilirken benim cevbıma hiç bir şekilde kuşku ile yaklaşılamıyor, hani en kötü ihtimal kişi benim cevabımı çürütmek için konuya mesaj yazsa dahi benim cevabımın doğru olduğunu kendiliğinden kanıtlıyor)