HOPE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Soru sorduğunuz için ben teşekkür ederim.
Hm demek ki TR Adsense olayını doğru hatırlıyormuşum. Vallaha bu USA olayını yaparak Dolar bazlı kazanma olayını duymuştum. Hani ben bu zamana kadar her ayarı USA kullandım. YouTube izlenmelerini hep dolar olarak kazandım, adsenseye ise TL kurunu çevrilmiş şeklinde yatıyordu. Hani bu konuda bi deneyimim yoktu. Ama denemekte fayda var. Siz ayarları USA'ya çekin birde o zamandan sonra analizleri takip edin. Belki bir değişim olur.

300 görüntülenmeye 1 kuruş tabi ki az fakat dediğim gibi kategori büyük rol oynuyor. Şahsen benim kanalımdaki https://www.youtube.com/channel/UCvr...fGzQBEw/videos videolara bi bakın. Eğer pc'nizde VidIQ eklentisi ekliyse videolardan ortalama kazancıma bakabilirsiniz. En fazla izlenme alan videom da 64 izlenme var ortalama kazancı 0,10 $ görünüyor fakat kanalıma geçen herhangi bir kazanç görünmüyor. Şuan benim kanalımda adsense vb. partner ekli değil. Amacım kişisel bir yt sayfası yaparak partnere girmek. O yüzden hangi video ne kadar kazandırır belli değil bu olayı deneme yanılma ile yapmalısınız. Zamanında çok spam yaptım denemediğim kategori kalmamıştı. En sonunda hiç unmucak yerde nerde boş işsizce hiç bir değeri olmayan bir kategoriye bi başlayım dedim. 1 Haftada 190 TL aldım ve sağolsun adsenseyi banlattım. Ne olur yani bi 10 tl daha olsaydı

1000 Görüntülenme 1 tl derken bu olay sanırım izlesene'nin ödeme yapma şekli aklınızda kalmış?
İzlesenenin öyle bir olayı vardı 1000 izlenme 1 tl mi neydi. Sanırım sizin kafa oraya gitti.

Onun dışında birde sormak istediğim bir şey var. Youtube partner olayı. Partner sistemine girdiğimizde daha fazla kazanıyormuşuz anladığım kadarıyla. Önerdiğiniz, türkiye şuıbesi olan ödemede sıkıntı çıkartmayan bir partner var mı?

Partnere girdiğinizde evet izlenmeleriniz artışlar görebilirsiniz. Partner sistemi iyidir. Candır..
Vallaha ben son 1 haftadır Yt'ye özgün bir şekilde başladım. Hedefim Türkiye yönetim ve kuruluşu olan WediaCorp partnere girmek için koşuyorum. Hedefim WediaCorp'a girmek.
Avantajları benim gözümde gerçekten başarılı

- %30 Kesinti
- Kanal Doğrulatma (Kanal Rozeti)
- Content ID Koruması
- Telif & İhtar vb.
- Ödeme şeklini şuanda hatırlamıyorum fakat sitelerinden detaylı her bilgiyi alabilirsiniz. Maillerinize dönüş yapıyor. İletişim için ister telefon numaranızı bırakın ister mail adresinizi bırakın bir kaç saat içerisinde dönüş yaparak soru ve sorunlarınızı cevaplıyorlar. Yeni büyütmekte olan ve partnerlerinin arasında çok iyi referansları olan bir Partner şirketi. (Görende orda çalışıyormuşum gibi. İyi konuştum )

Heh işte en sevdigim konu Partnerler..
Partnerler iyidir hoştur candır. Kanala şöyle bir desteği oluyor. Kendi sitelerinde, facebook sayfalarında ve kendilerine has olan imleme sitelerinde videolarınızı paylaşıyor. Bu da sizin videonuzu hemen hızlı bir şekilde başkalarına ulaştırmaya yarıyor. Eğer özgün iseniz ve partnere bağlı iseniz, size atılan telif konularında veyahutta videolarınızın kopyalanması, çalınması, spam yapılmasının önüne geçer. Kimse size ait olan özgün videolarınızdan prim yapamaz. Bu konuda sizi korur. İşte bunun için sizden kesinti alıyor. Kesinti konusu partnere göre değişir. Bazı partnerlere bi bakarsın iliğinizi söker ama hakkınız vermez. Bazıları ise ufak ekmek verdiğinizde sizi sonuna kadar savunur.

Biliyorum çok soru sordum kusura bakmayın ama son olarak, forumda bu farkı iplerden youtube izlenme satan arkadaşlarla çalışmanın bir zararı olur mu? Yararlı olur mu dersiniz?[

Estağfurullah ne kusuru, Siz soru sordukça ben seviniyorum.
İzlenme satın alma yok efendim abone kastırma olayına hiç gerek yok. Er geç o kasımlardan sonra karşınıza bir sorun çıkacaktır. Eminim. Bu benim şahsi görüşümdür. Forumdaki kişilere maksadım satış yapmasından yana değildir.
Ha eğer sen almak istiyorsan al sen bilirsin.
Benim gözümde o işlerin sonucu;

- Kendini kandırma
- Bir kaç ay sonra kanalı kökten patlattırma..

(Şahsi görüşümdür, karar senin istersen satın alıp deneyebilirsin. )

Bırak sen emeğinle işine sarıl, para için değil birilerine birşeyler kazandırmak için çalış. Para için görürsen bu işi bakarsın " bune la 1 kuruş vermiş böyle işin taa... " diyerek hevesin kaçar. O yüzden sallaa bee ağa
Hemen çek çek bas videoları. Şuan kanalımdaki izlenmeler bile beni mutlu ediyor. Abi benim videoma dislike attılar ya gerçekten o dislike bile güzel. Nedeni ise beni izleyen birileri var ve benim bu çalışmamı beğenmemiş olanlar var. Hatalarımı yüzüme vurmaları ve yanlışlarımı göstermeleri bile çok iyi oluyor.

Hocam spam mı yapacaksınız?
Baklayı ağzınızdan çıkarın, şifreli konuşmaya çalışmayın
Hocam ne diyeceğimi bilemedim hakikaten siz adamın dibisiniz Bu kadar vaktinizi ayırıp uzun uzun cevapladığınız için çok teşekkür ederim kafamda çoğu şeyin cevabı oluştu. Aynı kafadayız bende para kısmını düşünmeden kanalımı büyütmek istiyorum umarım ikimizde istediğimiz noktaya gelebiliriz. Çok teşekkürler tekrardan.