English adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar.Dün acile gittim toplamda ilaçlarla beraber 50 tl'ye yakın param gitti.Bu ülkede hastada olamayacaz sanırım.15 tl hastane ücret aldı.Extra olarak 5 tl enjektör parası aldılar.Hastaneye 20 tl para ödedim.Onun dışında maaştan ayrı kesinti,eczaneye ayrı para verdik.Daha öncede hastaneye gittim acilde 70 tl para gitti.Valla ticarethane gibi oldular.Son zamanlarda acile giden ve para ödemeyen var mı ?
Acillerden ister borcun olsun ister olmasın isterse sosyal güvencen olsun olmasın kesinlikle para alınmıyor Özel Hastaneler Alır Ama Devletin Hiç Bir Kurum Kesinlike Para ALMIYOR

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:47:16 -->-> Daha önceki mesaj 14:39:58 --

Cheetos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba ben 112 acil müdahalede çalışıyorum. Acil bir vaziyet dahilinde özel hastane bile para alamıyor. IM yani kalp krizi gibi durumlardan bahsediyorum. Bence diğer durumlarda para alınması gerekli çünkü milletimiz acil nedir bilmiyor. Ne zaman ambulans çağırılır bilmiyor. Caydırıcı olması için destekliyorum
Kesinlikle Para Alınmasını Desteklemiyorum Devletin hastanelerin Hepsinde muayeneler normalden bahsediyorum ücret alınmaması gerekiyor aciller zaten bir emekli nasıl geçiniyor sen biliyormusun? sen biliyormusun bu ülkede kaçtane insan aç geziyor 1 ekmek alacak parası bulamıyor resmi kurumdasın altın kuru keyfin yerinde maaşını alıyorsun 112 acilde çalışıyorsun insanların acil durum nedir onu bilmiyorsun diyorsun bilmelerinide bekleyemezsin zaten sonuçta insanlar telaşa kapılıyor bu ülkede kaç tane insan 112 beklerken ölüyor yada ambulans adresi bulamazken ölüyor