Başım yarıldığında acile gitmiştim hemde gecenin bi körüydü sigortam da yoktu pansumanından herşeyine kadar yapıldı tek kuruş bile alınmadı sanırım haseki eğitim ve araştırma hastanesiydi. Daha sonra karın ağrısı için gittim
rontgenler çekildi kan tahlili yapıldı onada 5 kurus para vermedim sadece sigortam olmadıgı için ilaca cuzi bi miktar ödemeiştim oda samatya hastanesiydi. Adamlar Kan yada büyük bişey görmek istiyo anlıcanız karın
ağrısına almamalarına bende şaşırdım 50 60 gider demiştim gitmedi en iyisi evde ilaç bulundurmak karın ağrısımı içicen bi buzkopan baş ağrısı mı içicen bi dolorex romatizma mı sürücen kremi böbrek ağrısımı yine buzkopan
içicen grip içinde grpin ve bilmem ne cold yani ecza dolabın olucak evinde onlarda geçirmesse gidicen muayne oldugun zaman çünkü doktorda aynı ilacı vericek zaten artı muayne ücreti alıcak çekmecedeki ilaçları göstersem
eczacı sanırsınız beni uyku ilacı bile var atarax ki bu ilaçların hepsi reçetesiz satın alınabilinen ilaçlar insanlar evlerinde bulundursun ota b*ka acile gitmesinler diye