şikayet edecek bir durum yok arkadaşlar. gittiğiniz kurstaki sürdüğünüz araçlar su yakmıyor. ben zamanında direksiyon dersi almadan sınava girenler biliyorum. adam zaten 3 kuruş kurs ücreti ödüyordu şimdi 10 + saatlik bir direksiyon dersi var ki bu sürüşte rahatlıkla zaten şehir içi ve acemi sürücü bir depoya yakın yakıt tüketir. direksiyon hocasının maaşını koyarsanız üstüne zaten ortada pek para kazanmıyor adamlar.
ehliyet 1300 liraya alınır mı demişsiniz bir erkeğin ehliyeti olmalı bayanlar için çok ciddi şart değilse de erkeklerde kesinlikle ehliyet olmalı almadığınız kabahat her sene zorlaşıyor ki zorlaşmasından yana olunuz yarın trafiğe çıkınca yolun ortasında hastaneye yetişmenizi engelleyen araçlar göreceksiniz ne bir uyarı ne bir flaşör neden çünkü adam bilmiyor. arızalanan araca nasıl önlem alınır bilmiyor. onu geçtim misal başta şahin marka araçlar olmak üzere kuş serisinde sinyal diye bir ürün var basıyorsun nereye döneceğini gösteriyor ama adamlar bilmiyor. en azından böyle insanların azalması ve trafiğin yavaş yavaş daha güvenli bir hale gelmesi için bu tip zorlaştırma uygulamaları şart. Zam konusuna gelince de sadece bizim ülkemizde değil dünyanın hiç bir yerinde her yıl aşağı inen fiyatlar yok burada 18 yaşına gelmiş vatan millet sakaryadan bıkanlar var neymiş "yhaa püff ghene mi zhammmm XD" Allah aşkına bırakın bu ergen triplerini