Türkiye Genelinde 427 bayimizle Devam etmekteyiz..
Bir telefoncu, marketci, büfeci veya benzer işlerle uğraşan birisiyseniz parça kontör sistemimiz tam size göre..
sistemimizde neler yapabilirsiniz.?
Günün 24 saati Anında parça ve tam kontörler, internet paketleri, sms paketleri gönderebilirsiniz
online otomatik fatura tahsilat bölümünde ise sabah 8 akşam 9 arası tüm fatura tahsilatlarınızı online olarak yapabilirsiniz
Toplu sms hizmeti verebilirsiniz
yurt dışı ucuz görüşme kartları sistemden online olarak satabilirsiniz
Çok gelişmiş raporlama paneli sayesinde tüm işlemlerinizi kontrol edebilirsiniz
tüm kontörleri her zaman normal değerinden düşük alır ve kar payını kendiniz belirleyebilirsiniz
En profesyonel yazılımlardan birisi olan sistemize katılmak isterseniz bana pm ile ulaşıp bilgi alabilirsiniz
Türkiyenin neredeyse her ilinde telefoncu marketci faturacı bayilerimiz mevcuttur
şimdilik aşağıdaki resimdeki illerdeyiz..
uzun zamandır bu işin içerisindeyiz
hemen hemen her ilden bayilerimiz mevcuttur.
ekran görüntüsü
dileyen kullanıcılarımız bizden disp. paneli alabilir ve tanıdığı veya kendi bölgesinde olan telefonculara bayilik verebilir Yukarıdada yazdığımız gibi Hemen hemen her ilde bir çok bayimiz ve toplamında yüzlerce alt bayilerimiz mevcuttur
Bir telefoncu, marketçi, büfeci veya benzer bir işle uğraşıyorsanız sistemimize sizide bekleriz parça kontor ve fatura tahsilatı ile ilgili şu anda bu sistemden daha kalitelisi neredeyse yok diyebiliriz ( en azından ben daha kalitesini görmedim )
sistemimiz 24 saat aktiftir.
Sistem üzerinden gönderilen ödeme bildirimleri sabah 8,5 akşam 9 arası sadece 15 dakika içinde onaylanmaktadır.
üstelik sürekli ödeme yapanlar Halkbankası atmlerinden ziraat bankası atmlerinden ve iş bankası atmlerinden ücretsiz (masrafsız ) bize ödeme gönderebilirler.
sabah 8,5 akşam 9 arası online olarak yaklaşık 350 kuruma fatura tahsilatı yapılabilir ve fatura tahsilat sonrası sistemden müşterinize anında dekont yazdırabilirsiniz
(önemli not: kişisel kullanımlarınız için bayilik vermiyorum bayilikler sadece telefonculara, marketcilere, büfecilere fatura tahsilat yapan veya benzer işlerle zaten uğraşan veya bu işe girenlere veriyorum )