Şimdi öyle bişi söyledin ki şüpheye düştüm resmen... 3 aydır buradan kayıt ediyorum SANAL KREDİ KARTIYLA. 3D güvenlik kodu ile alıyorum domainleri... Bir sorun yaşamadım. Siz durumu bildiren bir mail atın, dönüş ne yapacaklar ona göre bakalım. Hesabını register.it firmasının ele geçirdiğinden emin misin? Bununla ilgili detaylı bi mail at. Sana zahmet bizi de haberdar ediver.
Bir de paypal hesabınızda kredi kartı vs tanımlı olabilir mi?
Ele geçirmesi nasıl mümkün olabilir? Tanımlı ana kartından çektiler para diyelim. Bir ihtimal yetki verildiği için.
Kart ekleyip - para çektiğini idda ediyor yukarıda ki kişi.
Bence korsan kişi/ler paypal hesabına sızmışlar bu kişinin.
RegisterIT ile 3-4 aydır çalışıyorum sorun yaşamadım.
RegısterIT firmasına bu şekilde direk hedef göstermesi ilginç ve espirili geldi bana .
Arkadaşlar ben paypalı birtek register.it de kullandım içinde 5 tl vardı, gitseydi acımazdım ama benim hesabıma bir kredi kartı tanımlamışlar ve paypaldan alışveriş yapmışlar. postalar abd ye gonderilecekmiş eleman şapka, araba şarj aleti vs satın almış. benim zararım sıfır. kredi kartı sahibi umarım olayı anlayıp kartını iptal ettirmiştir çünkü parasının 300tl lik kısmını ebaydaki satıcıyla konuştum iptal etti, 400tl lik kısmıda satıcı olay çözülene kadar kargolamayıp benden haber bekleyecek geri iade etmek için. benim hesabımı sadece paravan olarak kullanıp alışveriş yapmış. olay bundan ibaret. register.it firmasını hiç kullanmadım bilmiyordumda, ama kampanyayı görünce alanadlarımı transfer edeyim boşuna 30 tl vermeyeyim dedim ama onuda başaramadım paypal odemesi kısmına geçince register.it paypala kredi kartı eklemek istiyor vs. dedi bende işlemi iptal ettim ve yattım . sabah kalktığımdada hesabımla alışveriş yapıldığına dair mailleri görünce kimse mağdur olmasın diye buraya yazdım. Sizin ordan alanadı kayıt yapıp yapmamanızın bana eksisi veya artısı yok ve anlattıklarımın inandırıcı gelip gelmemeside benim sorunum değil, bu forumda birbirimizi gözetip yardım etmek için bulunuyoruz, bende işin bu yönüyle sizi uyarmak istedim. önerim ek bir paypal hesabı açın 30-40tl yükleyip alışverişinizi yapın kredi kartınız vs. tanımlıysa o paypal hesabınızı kullanmayın.