ermann adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bende zamanında birçok muhabbet kuşu besledim.çift kuşlarım vardı 4 yavru yaptılar onlar harici 5 tane daha vardı.şuan beslemiyorum hepsini sattım.beslediğim dönemde en faydalı bilgileri şu forum sitesinde gördüm tavsiye ederim.
Öneriniz için teşekkür ederim hocam

krmcnyldrm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam alınabilecek markalar bellidir zaten, bir milyoncuda bile satılıyor 4 tane ballı yem 3-4 lira. O tarz yemleri kastetmiştim Biraz da alıştırmaya bağlı hocam dediğim gibi, direk aynı kafesteyken eğitimleri oldukça zor.

Hocam yeni aldıysanız kaçmaları çok normal. Kafesin üstüne elinizi yokun bir süre sonra elinizi koyduğunuzda kaçmamaya başlayacaklar. Bu sefer elinizi kafesin içine sokun, bir süre sonra yine kaçmamaya başlayacaklar. Kuşlar kaç aylık? Eğer yeni yavruysalar salmanızı tavsiye ediyorum. Yeni yavru değilseler salabilirsiniz fakat yakalayıp kafesin içine koymanız gerekebilir.
Daha yavrular hocam 40 günlük mü ne oldular bugün . Kimi forumlar da kuş evinize alışana kadar salmayın diyorlar ek olarak hocam kuşun kafesini açık bırakıyorum ama kendisi çıkmıyor . 1 dişi 1 erkek aldım dişi olan alışıyor gibi bize oyun v.s yapıyor ama kendini ellettirmiyor