sizinle alışveriş yapan benim bilen bilir demişsiniz ya ben de onlardanım en son senden ana sayfada 4 ürün gösteriliyor sorusu sormuşum ama hemde kaç kez attım. admin inc klasörü içinde hepsi var dediğin mailden sonraki hiçbir mailimi cevaplamadınız. destek böyle mi olur inc klasöründe onlarca dosya var ana sayfa ürün sayısını hangi dosyada hangi satırlarda olduğunu belirtseydin şimdi bu kadar uğraşıyor olmazdım. keşke biraz daha işinizi müşterinizi önemseseydiniz. ilk günkü gibi ödeme almak için sabah erken saatlerde aradığınız gibi destek için de çabalasaydınız.
Hocam hala erken saat diyorsunuz normal mesai saatleri içerisinde konuştuk sizinle ve saat 11:00 civarıydı ama ondan önce mailde attım yukarıda gözüken de oydu. Sitelerin normal çalışması için bir dosya olan index.php açtığında limit değerlerini değiştirerek limitleri değiştirebilieceğini bilir hocam kusura bakmayın 100 TL 'ye açık kaynak yazılım alıyorsun boşuna açık kaynak değil o azıcık da kendiniz bişiler yapabilin özgür olun kısıtlanmayın diye açık kaynak yazılımcıyım diyorsan azıcık baksaydın dosyalara inceleseydin. Şimdiye kadar sizin dışınızda 1 kişi ile daha böyle uğraştım onun hiç bilgisi yoktu tüm herşeyi ile yardımcı olduk. Diğer tüm müşterilerimize de 3 senedir daima destek olduk. Yine söylüyorum normal de benim size paketi sattıktan sonra sistemsel sorunlar dışında hiç bir şey paylaşmama gerek bile yok zaten. Çünkü hazır bir iş teslim ediyorum geri kalanı ile sizin uğraşmanız gerekiyor ama bizim insanımız sağolsun hiç bir zaman yetinmiyor malesef. Siz haklısınız hata bizim lisanssız ve açık kaynak bir sistemi bu fiyata vermek ile hata yaptık. Siz kendinizce haklısınız biz kendimizce. Biz sizi sabah erken vakitler de aramadık normal insanların çalıştığı mesai saatlerinde aradık çünkü biz de o saatlerde çalışıyoruz.