Hocam sakın yanlış anlamayın. Spam içeriğe harcadığı vakitten bir kazanç elde edecek evet ama sonrası ne olacak bütün emen aman oldu derken uçup gitmeyecek mi?
Kişisel görüşüm; arkadaş bir şeylere özenmiş olabilir fakat bu geliştirmesi açısından önemli bir adım. google kurulurken yahoo ve altavistayı örnek almadı mı? Tasarımları bile neredeyse aynıydı hatta google ilk tasarımda tam bir faciaydı..
Arkadaşa fikri nasıl ilerletebilir konusunda destek gerekiyor diye düşünüyorum. Yani önerilerde bulunun... Belki aklına biri yatar yapılabilir gelir ve yapar.
Kısacası arkadaşın ihtiyacı olan ne gibi özellikler insanları cezbeder o konuda fikir vermek...
Bir önceki yorumumda dediğim özellikleri ekle hocam daha sonra arama kısmında büyük bir değişikliğe git ki ismini de ön plana koysun. Hedefini bul. (Meslek grupları - kişilerin profesyonellik alanları gibi konuları veritabanına kaydet ve aramayıda buna göre yap.) Ayrıca facebook'ta belki benim bulamadığım küçük bir eksik olarak gördüğüm özellikler var.
1.si şehire göre arama özelliği
2.si konum bildirme özelliği kullanacaksan saatlik o konuma göre sorgulama
3. mesleğe göre arama
4. profesyonellik alanına göre arama özelliği
gibi... Bence bunlar eksiklikler. Ayrıca linkedin 'in bir çok özelliğinide kendi bünyene dahil edersin.
Konunuzun takipçisiyim aklıma geldikçe yazarım.... Geliştir hocam projeni sen bence... Madem hobi olarak düşünüyorsun ciddi kazançlarda elde edersin.
Teşekkürler hocam. önerilerin notlarım arasına alındı. Çok fazlasıyla düzenleme-çalışma gerektiren bi sistem üzerinde çalışıyorum. Bu sene içerisinde yapılacakların sıramasıda söyle:
Albüm Yükleme - Resim geçişleri
Video Yükleme
Beğenmedim Butonu
Admin: Üye Banlama
Doğum Günü Kutlama
Sayfa Oluşturma
Kullanıcıların Farklı Kategori oluşturması
Kötü söz filitreme özellik
Video Konferans (canlı). Grup sohbet özelliği
Android ve iOS cihazları için uygulama
ve 2 SÜPRİZ BUDA BİZİM FACEDEN FARKIMIZ OLACAK. Sizlerin değerlendirmeleriniz ve önerilerilerinizde benim düşüncelerimi genişletecektir. Teşekkür ederim.
Şu aşamada mail aktivasyon onayı istenmeden giriş yapmaya açık tuttum. Burada üzücü olan şey sallapati isim ve maillerle giriliyor. ileride bunlar kontrol edilip temizlenecektir.