Buna harcayacağınız zamanı spam içeriğe harcasanız en azından para kazanırsınız. Çok boş is lütfen degerli zamanınızı çar çur etmeyin.
Hocam sakın yanlış anlamayın. Spam içeriğe harcadığı vakitten bir kazanç elde edecek evet ama sonrası ne olacak bütün emen aman oldu derken uçup gitmeyecek mi?
Kişisel görüşüm; arkadaş bir şeylere özenmiş olabilir fakat bu geliştirmesi açısından önemli bir adım. google kurulurken yahoo ve altavistayı örnek almadı mı? Tasarımları bile neredeyse aynıydı hatta google ilk tasarımda tam bir faciaydı..
Arkadaşa fikri nasıl ilerletebilir konusunda destek gerekiyor diye düşünüyorum. Yani önerilerde bulunun... Belki aklına biri yatar yapılabilir gelir ve yapar.
Kısacası arkadaşın ihtiyacı olan ne gibi özellikler insanları cezbeder o konuda fikir vermek...
Bir önceki yorumumda dediğim özellikleri ekle hocam daha sonra arama kısmında büyük bir değişikliğe git ki ismini de ön plana koysun. Hedefini bul. (Meslek grupları - kişilerin profesyonellik alanları gibi konuları veritabanına kaydet ve aramayıda buna göre yap.) Ayrıca facebook'ta belki benim bulamadığım küçük bir eksik olarak gördüğüm özellikler var.
1.si şehire göre arama özelliği
2.si konum bildirme özelliği kullanacaksan saatlik o konuma göre sorgulama
3. mesleğe göre arama
4. profesyonellik alanına göre arama özelliği
gibi... Bence bunlar eksiklikler. Ayrıca linkedin 'in bir çok özelliğinide kendi bünyene dahil edersin.
Konunuzun takipçisiyim aklıma geldikçe yazarım.... Geliştir hocam projeni sen bence... Madem hobi olarak düşünüyorsun ciddi kazançlarda elde edersin.