pcbagimlisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adamların elinde mükemmel bir potansiyel var.Spamla değilde özgün ile doldurup sürseler şu siteleri şu ilk sıraya yükselme başarısı sayesinde köşeyi dönmeye başlarlar.
Bunu yapan kişi ya da ekibin aptal olduğunu düşünmüyorum. Belki ilk başta böyle kuvvetli etki alacaklarını tahmin etmeseler bile sonuçta bunu uygulamaları zaten bu tarz bir beklenti içinde olduklarını gösterir. Bence şu an sistemi çözdüler ve dediğiniz gibi akıllı içerik modeline dönüyor olmaları muhtemel.. zira tesadüfen çok zorlu kelimelerde 1-2 site gördüm . Sanırım daha yeniler ama çok hızlı çıkış yaptılar.. geçen hafta ilk 7.8 sayfalarda iken şimdi 2.3 sayfalara geçti.. site adını vermiyorum ama tesettür giyim cümlesi ve moda sektörünün çeşitli jenerik kelime ve cümlelerinde kafada yakında yeni bir site görürseniz bilinki bahsettiğim bu domaindir. Domain iki kelime ve anlamlı !.. srktörede fifty fifty uyumlu yani moda geçiyor içinde.. işin özü brnce kamil ya da kamiller şovunu o zaman yaptı şimdi asıl parsayı vurmak için alt yapısını bu sefer daha akıllı döşemeye başladı..