aztek13 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar sakın kredi kartla veya paypalla ödeme yapmayı denemeyin, BEN PAYPALLA ÖDEME YAPMAYI DENEDİM, HESABIMI ELE GEÇİRİP, BİR KREDİ KARTI EKLEYİP PAYPALDAN ALIŞVERİŞ YAPMIŞLAR. BU SİSTEM BİLGİLERİNİZİ ÇALMAYA YÖNELİK. BELKİ HESABIMA EKLEDİKLERİ 4880 İLE BİTEN KREDİ KARTI ARANIZDAN BİRİNİN BİLE OLABİLİR.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:38:36 -->-> Daha önceki mesaj 11:36:55 --

Arkadaşlar sakın kredi kartla veya paypalla ödeme yapmayı denemeyin, BEN PAYPALLA ÖDEME YAPMAYI DENEDİM, HESABIMI ELE GEÇİRİP, BİR KREDİ KARTI EKLEYİP PAYPALDAN ALIŞVERİŞ YAPMIŞLAR. BU SİSTEM BİLGİLERİNİZİ ÇALMAYA YÖNELİK. BELKİ HESABIMA EKLEDİKLERİ 4880 İLE BİTEN KREDİ KARTI ARANIZDAN BİRİNİN BİLE OLABİLİR.

Şimdi öyle bişi söyledin ki şüpheye düştüm resmen... 3 aydır buradan kayıt ediyorum SANAL KREDİ KARTIYLA. 3D güvenlik kodu ile alıyorum domainleri... Bir sorun yaşamadım. Siz durumu bildiren bir mail atın, dönüş ne yapacaklar ona göre bakalım. Hesabını register.it firmasının ele geçirdiğinden emin misin? Bununla ilgili detaylı bi mail at. Sana zahmet bizi de haberdar ediver.

Bir de paypal hesabınızda kredi kartı vs tanımlı olabilir mi?