enisku adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğer ki her resim 5 mb üstünde ise evet doldurabilir fakat bu işte farklı bir ironi var bence. Hangi firmadan hizmet aldınız?

Resimler 1 adet max en max 700KB
Firma guzel.net.tr

Ticket açtım fakat ticket cevap olarak Bana:

cevapları bahsetmiş olduğunuz disk alanıdır. Disk alanı kullanımınız 500 MB'da 296 MB doluluk oranı görülmektedir.

Aylık trafiğiniz (Bant genişliği) ise her ayın 1'inde sıfırlanan bir trafik limitidir. Bu limiti ziyaretçileriniz, sitenize eklediğiniz resimler başka platformlarda (forum ve başka blog sayfaları) adreslerinde paylaşılmış ise tüketmiş olabilirsiniz.

Bu durumda ek trafik satın alabilir ya da paketinizi üst pakete taşıyabilirsiniz.

Diye cevap verdi ben twit face inst paylaştıklarım bant alanımı mı yiyor alakasız cevap verdi..

2. cevapları

Sizler bir resim ile de 5000 MB (5GB)'lık bir bant genişliğini kullanabilirsiniz. Forum ve bloglarda resimlerinizin URL halinde olması, direkt önizleme halinde olması gibi durumların tamamı bant genişliğinizi doldurur. Her bir resim görüntülenmesiyle beraber trafik tüketimi gerçekleşir. İlla ki resimlerin sitenizde açılması gibi bir zorunluluk bulunmamaktadır, URL kaynağı sizin hostinginizden çıktığı için sizin trafik kullanımınız tükenecektir.

Biraz önce de belirttiğim gibi üst pakete geçerek ya da ek aylık trafik satın alarak probleminizi gidermiş olabilirsiniz.